Myggnät- och insektsnätdörrar

Är du trött på att alltid behöva vara försiktig med dörrarna under sommaren, för att hålla insekterna ute? Med våra flugnätdörrar kan du låta huvud-/terrassdörren stå på vid gavel och ändå hålla insekterna ute.

När den svenska sommaren kommer på allvar tillbringar vi en stor del av tiden utomhus. Dörrarna i huset står ofta på vid gavel när man inte behöver oroa sig för att släppa ut värmen, och då kan man lätt gå ut och in och njuta av sommarvädret. När man rör sig inomhus på kvällen kan man dock uppleva att alla sorters insekter har intagit hemmet medan man själv njöt av vädret ute. insektsnät.se säljer insektsnät för dörrar som låter dig slippa detta bekymmer. Låt bara huvud-/terrassdörren stå öppen. Dörren med insektsnät håller insekterna ute. Du kan alltså njuta av frisk luft både ute och inne.

En dörr med insektsnät från insektsnät.se har fördelen att nätet är nästan osynligt. Därför störs inte din utsikt nämnvärt, utan att du behöver kompromissa med de funktionella egenskaperna.

Flexibla lösningar

Vi erbjuder olika lösningar när det gäller dörrar med insektsnät. Vilken insektsnätdörr som passar bäst för just din dörr beror på flera saker. Ta en titt på våra olika modeller, så är du väl förberedd när du får besök av vår montör. Montören ger dig naturligtvis också råd om rätt lösning.

Vi har insektsnätdörrar i modellerna ytterdörr, skjutdörr och rulldörr. Ytterdörren monteras på karmen till din vanliga dörr och används precis som en vanlig dörr. Skjutdörren passar bäst för skjutdörrar och franska dörrar. Dörren skjuts från sida till sida och kräver ett minimum av plats. Rulldörrar tar också mindre plats än en vanlig dörr, och här drar man nätet åt sidan som en sorts lodrät rullgardin.

Har du husdjur kan det vara en god idé, om du har en insektsnätdörr i modellen ytterdörr, att montera på ett barn-/hundnät som förhindrar skador på nätet. Alternativt, som minimum, om du har katt/hund, rekommenderar vi att du köper dörren med Petnet monterat, som är extra starkt och kan motstå klor och bett.

Läs mer om vårt Petnet här.

Det perfekta myggnätet till terrassdörren

Har du en terrassdörr och önskar att den inte vore en jättestor ingång för insekter? Då har vi flera lösningar som fungerar som myggnät till terrassdörrar. Se videorna här, där Maria demonstrerar vår ytterdörr med insektsnät, perfekt för terrassdörren.

Se flera videor om våra produkter längre ner på sidan.

Ta en närmare titt på våra produkter

Contact to Listing Owner

Captcha Code