Insektsfritt inomhusklimat sedan 1994

Insektsnat.se erbjuder helhetslösningar som flugnät, myggnät och insektsnät för privatpersoner och företag. OK Miljø A/S, som står bakom Insektsnat.se, Insektnett.com och fluenet.dk, grundades 1994 och ligger i en lantlig miljö nära Sjørring i Danmark – vi vet hur det är att ha insekter som surrar omkring på sommaren. I vår verkstad designar vi de slutgiltiga produkterna innan de skickas hem till dig.

Högsta kvalité

Kvalitén är främsta anledningen till varför du bör välja Insektnat.se som leverantör av dina insektsnät till dörrar och fönster. Vi importerar delar till våra produkter från USA och Nederländerna av leverantörerna RITESCREEN Company och Bruynzeel Home Products.

Nordens största specialtillverkare av insektsnät

Vi är idag Nordens största specialistföretag, som utan tvekan är ett resultat av vårt fokus på gedigen rådgivning samt ett öga för kvalité och detaljer i våra produkter. För oss är det en självklarhet att ge bästa service varje gång och vi ser fram emot att ge dig ett förbättrat inomhusklimat.

Så här tillverkas ditt flugnät

Vi på Insektnat.se tillverkar instektsnäten, till dina fönster och dörrar, med aluminiumprofiler och nät från våra leverantörer i vår verkstad i Danmark. Det ger en lätt struktur, enkel montering och ett insektsskydd som håller i många år.