Insektsfritt inomhusklimat sedan 1994

Insektsnat.se erbjuder helhetslösningar som flugnät, myggnät och insektsnät för privatpersoner och företag. OK Miljø A/S, som står bakom Insektsnat.se, Insektnett.com och fluenet.dk, grundades 1994 och ligger i en lantlig miljö nära Sjørring i Danmark – vi vet hur det är att ha insekter som surrar omkring på sommaren. I vår verkstad designar vi de slutgiltiga produkterna innan de skickas hem till dig.

Högsta kvalité

Kvalitén är främsta anledningen till varför du bör välja Insektnat.se som leverantör av dina insektsnät till dörrar och fönster. Vi importerar delar till våra produkter från USA och Nederländerna av leverantörerna RITESCREEN Company och Bruynzeel Home Products.
Tobias och Bjarne fyller nya varor på hyllorna, redo att anpassas efter dina mål.

Nordens största specialtillverkare av insektsnät

Vi är idag Nordens största specialistföretag, som utan tvekan är ett resultat av vårt fokus på gedigen rådgivning samt ett öga för kvalité och detaljer i våra produkter. För oss är det en självklarhet att ge bästa service varje gång och vi ser fram emot att ge dig ett förbättrat inomhusklimat.
I verkstaden klipper Bjarne överflödigt nät från en ram som är byggd för att passa in i en kunds fönsterbräda.

Så här tillverkas ditt flugnät

Vi på Insektnat.se tillverkar instektsnäten, till dina fönster och dörrar, med aluminiumprofiler och nät från våra leverantörer i vår verkstad i Danmark. Det ger en lätt struktur, enkel montering och ett insektsskydd som håller i många år.
1. Bjarne tar emot beställningen och granskar produktens typ, storlek, färg och eventuella tillval.
2. Ramen är upplagd med magneter som säkerställer att nätet är helt utsträckt när det är monterat.
3. Nätet rullas över ramen.
4. Nätet är monterat med en spline, som håller nätet på plats.
5. Överskottsnät skärs av.
6. Den färdiga produkten inspekteras för att säkerställa hög kvalitet.

Och då är insektsnätet klart för utskick! Här visades du ett väldigt enkelt nät, men vi bygger gärna mer komplexa produkter, i färger, andra typer av nät eller med dörr så att du kommer åt fönsterhandtaget. Vill du veta mer, ta en titt på vårt produktsortiment eller kontakta vår kundtjänst.