Vill du ha hjälp med att mäta och sätta upp våra produkter?

För oss på Insektsnät.se är service viktigt i alla aspekter. Vi gör allt vi kan för att du som kund alltid ska bli nöjd med våra lösningar och produkter. I samarbete med våra partners kan vi erbjuda dig en helhetslösning. Det gör att du själv slipper allt som har med uppmätning och montering att göra. Vi på Insektsnät.se tar helt enkelt hand om allt i samarbete med våra partners. Det gör att du som kund får ett färdigt resultat som du garanterat blir nöjd med, utan att du själv behöver göra någonting.

Nedan hittar du våra samarbetspartners

Tags : Allt

Uppmätning är första steget mot öppna fönster och frisk luft

Våra professionella partners har lång erfarenhet inom branschen och de kan hjälpa dig med uppmätning och därmed säkra att alla produkter passar perfekt, där det är avsedda att placeras. När man gör en korrekt uppmätning av de fönster, fönsterkarmar, dörrar eller de platser där insektsnäten ska sitta – får man exakta mått. Det gör att alla produkter kan anpassas just till dig och de mått som du vill ha. Och därmed kan du vara säker på att du får full potential av produkterna – både när det kommer till funktion och estetik.

 

Korrekt montering säkrar lång hållbarhet

Anlita våra kompetenta samarbetspartners så ordnar de monteringen åt dig. Genom att försäkra dig om att alla produkter monteras korrekt kan du vara säker på att produkterna håller länge, vilket skapar trygghet för dig som kund. Det är dessutom viktigt att monteringen, precis som uppmätningen, sker korrekt för att säkra produkternas fulla funktion.

I samarbete med våra partners kan vi erbjuda speciallösningar som är anpassade efter just dina krav och behov. Våra samarbetspartners har hjälpt många kunder genom åren och de kan hjälpa dig som eftersöker en skräddarsydd lösning.

 

Karta med våra samarbetspartners

Vi har utvecklat ett verktyg i form av en karta, där du kan se alla våra samarbetspartners. Du kan med hjälp av kartan söka fram de samarbetspartners som befinner sig i ditt närområde. När du har hittat en samarbetspartner som du vill anlita, kan du enkelt klicka på den röda markören. Då får du upp vår partners företagsadress samt en länk till deras hemsida. När du klickar på länken slussas du direkt vidare till vår partners hemsida.

 

Anlita våra samarbetspartners – avdragsgillt

Rot- och rutavdrag kallas de avdrag som man får göra på skatten när man anlitar företag för olika typer av tjänster. När du väljer våra samarbetspartners kan du göra skatteavdrag på tjänsterna. Det gör att du kan spara en hel del pengar – något din plånbok kommer att tacka dig för. Avdragen görs enkelt i samband med din deklaration.

Du får göra avdrag på skatten när du köper hushållsnära tjänster, avdraget kallas rutavdrag. Om du får hjälp med reparation, ombyggnad, renovering eller underhåll kan du använda rotavdraget.

Läs mer om rut- och rotavdrag på skatteverkets hemsida.

 

Saknas ditt företag på listan? Bli montör för oss på Insektsnät

På Insektsnät.se samarbetar vi med ett antal firmor som är experter på att mäta och sätta upp våra produkter. Just nu har vi på Insektsnät.se väldigt mycket att göra och därför söker vi efter nya samarbetspartners, som kan hjälpa våra kunder. Om du och din firma alltid sätter kunden i centrum, fokuserar på kundens önskemål och behov samt garanterar förstklassig service – är du kanske vår nya samarbetspartner.

Genom ett samarbete med oss får du och din firma möjlighet att komma ut till många olika kunder och hjälpa till med uppmätning och montering av våra kvalitetsprodukter. Det är ett gyllene tillfälle att skapa nya kundrelationer som kan bli framtida potentiella kunder. Vill du att din firma ska vara med här på listan är du välkommen att kontakta oss på insektsnät.