Mätning för insektsnät

Har du tittat på insektsnät i vår webbutik och behöver mäta dina egna fönster och dörrar är det viktigt att göra det på rätt sätt från början.

Vi har tidigare försökt ge råd och vägledning här på sidan, med information om exakt var man ska mäta, men tyvärr är vår erfarenhet att det ändå kan bli fel ibland. Felmätningar kan eventuellt leda till att produkten i värsta fall inte passar och får slängas på grund av att insektsnätet är för kort.

Till skillnad från gardiner, där ett litet mellanrum inte gör någon större skillnad, blir insektsnät ineffektiva om det uppstår minsta lilla mellanrum där insekterna kan sig in.

Om du är lite tveksam över om du har mätt rätt rekommenderar vi därför att du överväger att kontakta någon av våra samarbetspartners, som kan hjälpa dig med att mäta och montera våra insektsnät.

Markus monterer en forsatsdør med insektnet hos en kunde

Så här säkerställer du korrekt mätning

Vi hjälper dig gärna så mätningen blir rätt. Det är väldigt enkelt:

  1. Skicka bilder på alla fönster och dörrar där du vill ha insektsnät till oss.
  2. Vi markerar var du ska mäta och skickar de redigerade bilderna tillbaka till dig.
  3. Du skickar sedan måtten på dina fönster och dörrar till oss.
  4. Vi återkommer med ett icke bindande erbjudande på önskade produkter, som passar alla dina dörr- och fönsterkarmar.

Du är självklart också välkommen att rådfråga oss om vilken lösning vi kan rekommendera för just ditt hus. Vi kan ge råd om eventuella tillvalsprodukter eller alternativa produkter, t ex om du har husdjur, har fönster som öppnas inåt eller utåt etc. Vid behov kan du ta en titt på vår guide som beskriver hur man väljer rätt insektsnät här.

Använd formuläret nedan eller skicka ett mejl till kontakt@insektsnat.se – så återkommer vi till dig inom 1-2 arbetsdagar 🙂

Föredrar du att prata med oss ​​kan du alltid ringa till på +45 98 54 43 11.

Contact to Listing Owner

Captcha Code