Vill du ha en annan färg? Vi kan färglägga nästan alla RAL-färger, läs mer här.

Dubbel rulldörr med Pollennät – Svart (RAL9005)

14.750,00 SEK

Vårt rull-pollennät har ett extra finmaskigt nät som inte bara stoppar flugor, mygg och andra insekter, utan även upp till 100 % pollen. Det är också vårt enda nät som blockerar de allra minsta insekterna som knott och svidknott. Rulldörren med pollennät gör det enkelt att använda dörren: Dra nätet åt sidan för att öppna eller stänga dörren, och dra det tillbaka igen så att insekterna inte kommer in.

Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Se vår mätguide.

Köp i specialstorlakar här

Har du frågor?
Skicka oss gärna ett mejl på:
kontakt@insektsnat.se

Kundrecension
“Våra dörr- och fönsternät har hållit i mer än 10 år. Det var absolut det bästa vi någonsin gjort. Skönt att kunna lufta ut utan att flugor, myggor eller grodor kommer in.”
– Pia Buchholt

“Bra service och hållbara produkter! När man är granne med en gård med grisar måste man barrikadera sig mot flugor. Vi köpte vår första flugdörr för över 10 år sedan, med kattlucka.”
– Pia Dalsgaard Pehrsson

Beskrivelse

Rulle-pollennett kommer med et spesielt finmasket nett som stopper opptil 100 % pollen, og som den eneste av våre nettyper, stopper de helt små insektene som knott og sviknott.

Systemet holder i mange år, bygget inn i en ultrakompakt aluminiumskassett med glideskinner i aluminium. Materialene gjør nettet motstandsdyktig mot vind og vær, og nettet kan sitte i mange år uten å vise tegn på slitasje eller aldring.

Rulle-pollennett kan monteres på selve karmen og inni karmen.

 

 

Monteringsanvisningar:

Contact to Listing Owner

Captcha Code