Veckade myggnät

1.750,00 SEK

Artikelnr: 1023 Kategori:

Beskrivning

Vårt veckade myggnät passar särskilt bra till takfönster, men kan enkelt användas till vanliga fönster om du föredrar den här designen framför vårt rullnät.

Observera att det veckade nätet släpper in mindre ljus än rullnätet – om detta är en fördel eller nackdel är upp till dig.

Det kan vara trevligt, särskilt med takfönster, att hålla mer ljus ute på soliga dagar, då insekter och bra väder tyvärr går hand i hand.

Om du önskar möjligheten att helt stänga ute ljuset, överväg istället vår DUO-plissé, som förutom insektsnätet även har en mörkläggningsgardin (populärt för kontor, vardagsrum och sovrum).

Denna produkt kan vara intressant om du inte behöver total mörkläggning, t.ex. i köket, eller om du har vanliga gardiner som täcker dina behov för att skydda mot solljus.

Produkten har svart nät och vit ram (RAL 9010).

Observera att produkten endast kan kapas ned till föregående storlek. Har du ett fönster som mäter 100 cm i bredd är det viktigt att välja modellen som mäter 103 x 155 cm och inte använda den större modellen 123 x 155 cm. Inte bara av ekonomiska skäl, utan också för att genom att klippa produkten för smalt förstör du funktionen för upp- och nedvevning.