Vill du ha en annan färg? Vi kan färglägga nästan alla RAL-färger, läs mer här.

Insektsnät skjutdörr 150 cm Bred – Antracitgrå (RAL7016)

9.625,00 SEK

Bred veckad dörr med inbyggt insektsnät.

Välj höjdintervall nedan. Alla dörrar kan justeras med ca. 3 cm i höjd och stänger fortfarande tätt, så välj det intervall som din dörr passar in.

Bredden på 150 cm är dörrens maxbredd, som enkelt justeras smalare genom att förkorta topp- och bottenskenorna med en såg.

Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Se vår mätguide.

Inköp i specialstorlakar här

Har du frågor?
Skicka oss gärna ett mejl på:
kontakt@insektsnat.se

Kundrecension
“Våra dörr- och fönsternät har hållit i mer än 10 år. Det var absolut det bästa vi någonsin gjort. Skönt att kunna lufta ut utan att flugor, myggor eller grodor kommer in.”
– Pia Buchholt

“Bra service och hållbara produkter! När man är granne med en gård med grisar måste man barrikadera sig mot flugor. Vi köpte vår första flugdörr för över 10 år sedan, med kattlucka.”
– Pia Dalsgaard Pehrsson

Beskrivelse

Super smart veckad dörr som håller insekter ute och lätt dras åt sidan när dörren ska användas. Kan anpassas till nästan alla dörrar och finns i ett brett utbud av standardstorlekar.

Vecket justeras i bredd genom att såga ner det till rätt storlek (se instruktionsvideo och / eller läs instruktionerna). Produkten kan justeras snyggt för dörrar som är mindre än 150 cm breda.

Priset är detsamma oavsett höjd.

Kontakta oss gärna om du har frågor om produkten – vi lever av nöjda kunder och vi ser fram emot att välkomna dig till klubben!

 

Instruktionsvideo för installation av en skjutdörr med myggnät

Ladda ner installationsanvisningar – PDF

Contact to Listing Owner

Captcha Code