Vill du ha en annan färg? Vi kan färglägga nästan alla RAL-färger, läs mer här.

Rulldörr med insektsnät

4.375,00 SEK

När insektsnätet rullas ut passar det till alla vanliga dörrar med bredd upp till 110 cm. Det är bara höjden som skiljer sig åt från modell till modell.

Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Se vår mätguide.

Köb i specialstorlekar

Pollennät

Leveranstid: 3-5 veckor

PollenNett är precis vad namnet antyder: En effektiv pollensil som kan monteras i dörrar och fönster. Det ger dig möjlighet att vädra ut och få frisk luft in i huset, utan att behöva oroa dig för att pollen smyger sig in i din bostad.

  • Finmaskigt pollennät
  • Särskild ytbehandling
  • Förebygger allergiska reaktioner inomhus
  • Stoppar upp till 100 % av pollen

Pollennätet är dessutom effektivt för att hålla även de minsta knottarna ute, och är därför en bra investering för stugor och liknande.

Har du frågor?
Skicka oss gärna ett mejl på:
kontakt@insektsnat.se

Kundrecension
“Våra dörr- och fönsternät har hållit i mer än 10 år. Det var absolut det bästa vi någonsin gjort. Skönt att kunna lufta ut utan att flugor, myggor eller grodor kommer in.”
– Pia Buchholt

“Bra service och hållbara produkter! När man är granne med en gård med grisar måste man barrikadera sig mot flugor. Vi köpte vår första flugdörr för över 10 år sedan, med kattlucka.”
– Pia Dalsgaard Pehrsson

Beskrivelse

Insektsnät – rullnät till dörr. Smart insektsnät från Insektsnät.se som gör det möjligt att ha dörren öppen utan att insekter flyger in. Insektsnätet fungerar som en lodrätstående rullgardin och håller alla former av flugor, mygg och insekter ute samtidigt som du enkelt kan dra rulldörren åt sidan för att komma igenom och stänga igen.

 

 

Monteringsanvisningar:

Contact to Listing Owner

Captcha Code