Kattnät till balkong, dörr och fönster

Det extra starka Petnet är speciellt utvecklat för att motstå kattens klor och tänder, samtidigt som det håller insekterna ute. Vill du ha frisk luft, hålla katten inne och insekterna ute är Petnet det rätta valet. Vårt kattnät är utvecklat för att motstå klor och stötar från husdjur och är sju gånger starkare än det vanliga myggnätet.

Petnet kan köpas löst per cm (minimum 100 cm) i vår online-butik eller monteras i våra produkter med fasta ramar, såsom skjutdörrar (nätet är för tjockt för rull- och vikdörrar tyvärr).

Få ett nät som passar perfekt

Som med alla våra produkter erbjuder vi oss att komma ut och mäta genom våra partner. Det gäller naturligtvis hela huset och vi ger gärna råd om vilka nät som behövs vid husets olika ingångar. Vårt Petnet är särskilt populärt för balkonger, vid terrassdörrar och inte minst som kattnät till fönster för dig som bor i lägenhet. Alla våra Petnet-lösningar tillverkas efter mått, för just ditt fönster eller dörr.

Petnet - insektsnät till hem med husdjur

Husdjur kan ta sig för att klösa i nätet för att komma ut, eller de kan springa in i det om de inte ser det i stort sett osynliga myggnätet. I sådana fall får de vanliga näten revor och andra skador. Har du Petnet monterat kan husdjuren bara klösa på – nätet håller för det.

Petnet är tillverkat av vinylbelagd polyester som är ett starkare och kraftigare material än den glasfiber vi normalt använder i flugnät, myggnät och insektsnät.

Hos fluenet.dk kan vi montera Petnet i nya ramar till fönster och dörrar, eller också kan du byta ut nätet i dina redan monterade flugnät, myggnät och insektsnät (med undantag för rullnät och DUO-Plissé).

Petnet är inte väsentligt tjockare än vanligt glasfibernät och utsikt och ljusinfall är nästan lika bra som med vanliga nät.

Contact to Listing Owner

Captcha Code