Insektsnätfönster

Fönster med myggnät och insektsnät

Med myggnät för fönstren kan du vädra hela året om – utan att insekterna följer med in. Vill du ha en anpassad lösning som passar perfekt till dina fönster, kontakta en av våra partner för ett icke förpliktande samtal om dina önskemål.

Känner du igen dig – å ena sidan vill du gärna vädra och få in den friska sommarluften i huset, men å andra sidan vill du gärna slippa ifrån sommarens irriterande insekter inomhus. Vi säljer flugnätfönster som helt stänger ute alla typer av flugor, mygg och insekter, även när dina fönster står på vid gavel. På så sätt kan du få frisk luft direkt in i köket, sovrummet och där du annars vill ha det – 100 % insektsfritt.

Insektsnätfönster från fluenet.dk har ett enkelt och elegant utseende som gör dem idealiska i varje hem där man vill ha diskreta och närmast osynliga insektsnät. Du får bästa utsikt med insektsnätfönster från oss, utan att kompromissa med funktionaliteten. Samtidigt fungerar ett flugnät som en helt naturlig och fullt integrerad del av dina fönster.

Användarvänliga myggnät

Insektsnätfönster levereras och monteras som en hel ram med nät, och sätts in i karmen till ditt befintliga fönster. Du kan fortfarande öppna och stänga fönstret.

Vi monterar patenterade aluminiumramar som är lätta att rengöra och som kräver ett minimum av underhåll. Våra insektsnät är tillverkade i glasfiber, vilket gör dem ytterst robusta, och du kan därför som sagt låta dem sitta året runt. Om man ändå vill ta bort sina myggnätfönster och ställa undan dem över vintern, eller för att rengöra dem, kan ramarna monteras av, till dess att näten ska monteras igen för nästa säsong.

Insektsnätfönster finns i olika modeller som du kan se här. Alla är anpassade för att kunna användas så enkelt och effektivt som möjligt, och samtidigt ge möjlighet att använda själva fönstret.

Husdjur i hemmet?

Alla våra produkter med fast ram kan levereras med starkt nät som kan motstå klor och tassar – läs mer om Petnet här.

Contact to Listing Owner

Captcha Code